Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Obaveštenje o započinjanju javnih konsultacija vezano za Nacrt Pravila o radu transportnog sistema Transportgas Srbija DOO i Nacrta modela Ugovora o transportu prirodnog gasa

OBAVEŠTENJE I POZIV ZA JAVNU RASPRAVU

Obaveštenje o početku javnih konsultacija u vezi sa Nacrtom Pravila o radu i Nacrtom modela Ugovora o transportu prirodnog gasa, zainteresovanim korisnicima transportnog sistema i poziv da dostave svoje komentare, sugestije i predloge na Nacrt Pravila o radu i Nacrt modela Ugovora o transportu prirodnog gasa. 

Društvo sa ograničenom odgovornošću Transportgas Srbija, Novi Sad sa sedištem u Novom Sadu, Bulevar oslobođenja br.5, MB 21129542, PIB 109127075, osnovano je za obavljanje delatnosti cevovodni transport, u okviru koje društvo obavlja transport i upravljanje transportnim sistemom za prirodni gas, kao energetsku delatnost od opšteg interesa u skladu sa zakonom kojim se uređuje oblast energetike. Društvo je u skladu sa ovim zakonom sačinilo Nacrt Praivla o radu transportnog sistema Transportgas Srbija DOO Novi Sad, kao i Nacrt modela Ugovora o transportu prirodnog gasa koji čini prilog i sastavni deo Pravila o radu. 

Ovim putem Transportgas Srbija DOO Novi Sad, obaveštava sve zainteresovane sadašnje i buduće korisnike transportnog sistema Transportgas Srbija DOO Novi Sad, da od dana objavljivanja Nacrta Pravila o radu i Nacrta modela Ugovora o transportu prirodnog gasa na internet stranici Transportgas Srbija DOO Novi Sad, započinju javne konsultacije u vezi Nacrta Pravila o radu i Nacrta modela Ugovora o transportu prirodnog gasa u trajanju od 30 dana, uz poziv da uzmu učešće u javnim konsultacijama. 


Nacrt Pravila o radu možete preuzeti na sledećem linku:

Pravila o radu


Nacrt modela ugovora o transportu prirodnog gasa možete preuzeti na sledećem linku:

Ugovor o transportu prirodnog gasa


Pozivate se da vaše primedbe/komentare/sugestija na Nacrt Pravila o radu date korišćenjem tabele koju možete preuzeti na sledećem linku:

Tabela sa komentarima na Nacrt Pravila o radu

a primedbe/komentare/sugestije na Nacrt modela Ugovora o transportu prirodog gasa korišćenjem tabele koju možete preuzeti na sledećem linku:

Tabela sa komentarima na Nacrt modela Ugovora o transportu prirodnog gasa

Primedbe/komentare/sugestije na Nacrt Praivla o radu i Nacrt modela Ugovora o transportu prirodnog gasa, možete dostaviti najkasnije do 09.09.2024. godine, na e-mail adresu: info@transportgas-srbija.com uz istovremeno obaveštenje Agencije za energetiku Republike Srbije (u istom e-mailu u cc) korišćenjem seledeće adrese: aers@aers.rs.

Komentare, primedbe i sugestije Transportgas Srbija DOO Novi Sad će razmotriti i izjasniti se na iste u primerenom roku. 

U Novom Sadu, dana 09.08.2024. godine

 

09.08.2024.